Plan een online kennismaking in

Een duurzame strategie verpakt in een cadeautje voor ouders: de Plasklas

Verlengstuk van de opvoeding

Ouders zoeken houvast bij de pedagogisch medewerker, en zonder de verantwoordelijkheid naar je toe te trekken, kun je de Plasklas aanreiken als pedagogisch verantwoord instrument.

Bespaar >20% van het luiergebruik

Kinderen worden steeds later zindelijk, tot 1,5 jaar later dan 30 jaar geleden. Een KDV kan 20-25% besparen op luiergebruik (kosten, afval én CO2 uitstoot).

Gezinnen besparen >€400,-

... en daar help je elk gezin bij. Naast afval en uitstoot zijn ook de gezinnen geholpen met 1-1,5 jaar korter luiergebruik: ook zij besparen kosten en (rest-)afval. Tijdig starten voorkomt bovendien stress vlak voor de basisschool.

Interesse?

Neem contact op via: info@plasklas.nl

Dit ontvangen gezinnen

de Plasklas

Rond de 2e verjaardag geef je het pakketje mee met posters en toegang tot de app met de uitlegvideo's.

Met een handige zelftest bepalen ouders of hun kindje al klaar is voor het potje (meestal rond de 2 jaar) en waar ze kunnen beginnen in het programma.

Stap voor stap worden ouders en hun kindje begeleid, in het interesse wekken, het gebruiken van het potje, naar zelfstandig naar de WC gaan.

Op de voorpagina en p3. van het landelijke AD op 8 juni 2023. Ouders over hun ervaringen met het Toddy's zindelijkheidsprogramma de Plasklas.

Waarom ouders hulp bieden bij zindelijk worden?

Belangrijke stap in de ontwikkeling

Het zindelijk worden van je kindje is een grote stap. Hoe trots ben jij straks als dat soepel is verlopen!En wat fijn als je kindje straks geen luiers meer nodig heeft. Dat scheelt je veel gedoe, geld en afval.

Ouders zoeken houvast

Veel ouders zoeken zich rot naar een goede aanpak.Want je wil graag weten hoe je jouw kindje uit de luiers helpt. De Plasklas van Toddy is een training zonder tijdsdruk of verplichte kadootjes. Die aansluit bij jullie situatie. En je volgt de oefeningen in jullie tempo.

Postief opvoeden en hechting

Wat zeg je om je kindje aan te moedigen? Wat doe je bij een ongelukje? Hoe blijf je zelf rustig? We geven je veel tips om het oefenen leuk te houden. Zodat het geen strijd wordt, maar juist iets wat jullie samen doen.

Betrouwbare informatie

Toddy's Plasklas sluit aan op jouw kindje en jullie situatie. We hebben de training gemaakt met mensen die veel weten over zindelijkheid en opvoeding.Je vindt er dus betrouwbare informatie en tips om het aan te pakken.

Interesse?

Neem contact op via: info@plasklas.nl

Het programma is gebaseerd op een weteschappelijke geteste methode en met behulp van pedagogen vertaald naar een verantwoorde aanpak.

Duurzaam luiergebruik bij Kinderdagverblijven

Duurzaam luiergebruik bij Kinderdagverblijven

Naast de plasklas bieden we met Toddy ook duurzamere, bio-based wegwerpluiers aan.

Naast deze troepvrije wegwerpluiers helpen we bij de communicatie over wasbare luiers ('wasbaar welkom').

In de samenwerking maken we ook inzichtelijk wat de impact is van de duurzame (luier-)keuzes van het KDV en de rapportage van deze duurzame impact (CSRD/ESG).

Zo maak je echt duurzame stappen in de kern van de bedrijfsvoering.

Interesse?

Neem contact op via: info@plasklas.nl